AKTUELNO

Nenad je bez dlake na jeziku ispričao šta misli.

Novi učesnik Zadruge 2, Nenad Aleksić Ša je svojim ulaskom podigao sve zadrugare na noge, a dobio je i pohvale na račun mnogih ukućana da je zbog njega preovladala pozitivna atmosfera.

S obzirom na to da je imao priliku da o svemu što se u Beloj kući dešavalo porazgovara sa svima, Drvo mudrosti ga je pozvalo na jedan razgovor. On je, između ostalog ispričao i kakav je utisak stekao o pojedinim takmičarima.

Foto: TvPink Printscreen

Bane Čolak nije loš momak, ali mu nije dobro, mnogo se zaljubio. Izbacilo ga iz šina to. Mislim da mu je potrebna pomoć, ne plovi baš najbolje. Sve što se Dragani i Pavlu dešava, nije ništa strano. Ko sam ja da osuđujem i da polemišem na tu temu. Ko je u pravu, a ko nije, narod će da proceni. I jedno i drugo su okej, sve je to normalno, samo što je Pavle ušao kao neka prolazna priča, on je malo više zaljubljen u nju. Ali nema ništa od njih u budućnosti. MIne mi je jako žao, ona je devojčica i ako ima neki ispad sve joj je oprošteno. Imala je težak život i ja sam Petru skrenuo pažnju da bude malo bolji prema njoj. Meni je bilo odvratno sa njegove strane, nakon njenog izlaganja je uputio teške reči. Mina to neće oprostiti, poigraće se sa njim. Petar se neće dobro provesti. Što se tiče Davida, Sandra se ljutila kad se David družio sa nama, sada je on taj pravi David otkad je ona otišla. On je mnogo dobar momak, mislim da je baš super za ovu priču i da je tek sad to to - rekao je Nenad.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Nenad Aleksić Ša

'