AKTUELNO

Blogerka neće prva neće pružiti ruku pomirenja.

Sanja Stanković je opasno zamerila svojoj devojci Jovani Tomić Matoroj što je izgladila odnos sa Lunom Đogani sa kojom se po ulasku u Belu kuću nije ni pozdravila, jer smatra da je dvolična i da pokušava da zavede Tomićevu.

Prvi gej rijaliti par je u veoma korektnim odnosima sa Adamom Đoganijem, Luninim bratom, a predstavnici sedme sile upitali su blogerku kako se oseća zbog toga i da li svom bratu uskraćuje mogućnost da se druži sa njima dvema.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je istakla da joj je pomalo neprijatno kada se nađe u njihovom društvu, ali da svom bratu dozvoljava da se druži sa kim želi. Nakon toga je usledilo još jedno pitanje, a tiče se pomirenja blogerke, Sanje i Matore.

Pa ja iskreno mislim da na to ne može da se odgovori. Ja ne mogu da kažem da ne bih volela, naravno da bih volela, ali ne želim ništa da potenciram. Ja sam sama sebi dovoljna, i smatram da bih se ponižavala kada bih htela da se opradam za nešto. Svako ima pravo na svoje mišljenje, izbor sa kim da se druži. Smatram da bih se ponizila kada bih ovde za nekim jurila - bila je izričita Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRIJA MI U SVAKOM SMISLU! Ana Korać priznala šta oseća prema Davidu, a onda je on otkrio šta NAJVIŠE VOLI KOD NJE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Foto:

#Zadruga 2

'