AKTUELNO

Lepi Mića predviđa da će oni biti još jedan rijaliti par.

Po svom ulasku u rijaliti "Zadrugu 2" Ana Korać je izjavila da joj se dopada David Dragojević, ali nije želela da preduzima nikakve mere jer je njegova devojka Aleksandra uvek bila kraj njega.

Međutim, kako im ona više nije prepreka Ana i David se ne razdvajaju. Njihov odnos je rezultirao činjenicom, da dobiju nekoliko pitanja od novinara, a jedno od njih je glasilo:

Foto: TvPink Printscreen

Davide, da li ti je Miki preneo Aninu poruku da joj se sviđaš - glasilo je pitanje.
Da, rekao mi je, pre dva meseca. Rekao mi je to više puta - priznao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Rvali smo se tamo ko krevetu, Ana je rekla: "Jao, mislim da sam se zaljubila! Ne, nemoj mu to reći, reci mu da mi se sviđa". Ja odem kod njega i kažem mu da mi je Ana rekla da joj se sviđa, a on kao "mhm" - otkrio je Miki, a onda dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Aleksadra poludela ovde za stolom i kada ju je David branio, Ana je rekla: “ Bože, koja pi*kica da li je moguće da se meni ovaj svideo – ispričao je Miki što je Koraćeva i potvrdila.

Lepi Mića koji sva dešavanja u Beloj kući posmatra istakao je da smatra da će se između Ane i Davida roditi ljubav, a da je ovo početak jedne lepe ljubavi.

Ana je zaljubljena do ušiju, David je taj koji cinculria. Ovo je prvi znak koji pokazuje da je njima lepo. Ana je srećna. Živi bili, za mesec dana će ovo biti jedna veza. Na njima je da nas demantuju, ako imaju razlog za to - dodao je Lepi Mića.

Foto: TvPink

Pročitajte još: SINIŠA JE VARAO NA NJENE OČI: Dragana otkrila da ju je suprug PONIŽAVAO I NAZIVAO K*RVOM, a ovo MU NIKADA NEĆE OPROSTITI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'