AKTUELNO

Ukućani su bili zgroženi njegovom pričom.

Tokom popodneva Ana Korać, Lazar Jeremić, Tomislav Panić, David Dragojević i Pavle Jovanović okupili su se u pabu i pričali o raznoraznim temama. Jovanović je istakao da ne voli tetovaže, i da mu se čak ni ne dopadaju one koje ima njegova bivša ljubavnica Dragana Mitar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ovo tetoviranje ne volim. Ono što Jelena ima meni je previše. Ja sam i Dragani ke*ao za ovih nekoliko tetovaža što ima. Istetovirala je datum sina, kad obuče nešto kratko to se vidi, ovo ostalo se ne vidi - pričao je Pavle.

Poznato je da Jeremić ima bezbroj tetovaža na sebi, te je očigledno da voli svoje telo da ukrašava šarama. On je, nakon ovog Pavlovog komentara, izjavio nešto što je sve šokiralo.

Ja sam hteo celog đ*ku da istetoviram - rekao je Lazar.
Kad ti se digne, onda će da ti se razvuče - dodala je Ana, na šta je on rekao da ima posebna krema koja sve reguliše.

Foto: TvPink Printscreen

Kao da samo ova informacija nije bila dovoljna, Jeremić je otkrio i da je imao peh sa jednom devojkom.

Ja pričam devojci da nisam bio ni sa jednim dečko, osim sa onim koga sam voleo, ja samo da kažem... i ona mi se poke*a - pričao je Jeremić, a zadrugari su bili zgroženi zbog onoga što su čuli.

Pročitajte još: POLUDEO BI KAD BI KIJU VIDEO SA DRUGIM! Sloba TEŠKA SRCA priznao ovo, pa otkrio da li će se sastati sa Lunom kad napusti ZADRUGU! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'