AKTUELNO

Ljubav odiše Belom kućom.

Tokom prethodne noći Luna Đogani i Marko Miljković su se prepustili emocijama koje su dugo tinjale u njima. Prštali su poljupci, nežni dodiri, a sve je to pozitivno uticalo na blogerku koja ceo dan ne prestaje da priča o svojoj jačoj polovini i ne skida osmeh sa lica.

Luna je tokom razgovora sa Savom Perovićem priznala da je iznenađena koliko je Miljković pažljiv prema njoj, dok joj je on govorio da se prepusti emocijama i da uživa.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je nebitno ako si ti srećna. On je slobodan dečko, ne treba da slušaš šta će drugi reći. Nikad te nisam video takvu - pričao je Savo Luni koja se samo smeškala.
Ti ne znaš kakav je on - rekla je blogerka ne skidajući osmeh sa lica.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, Luna je o svojoj romansi sa Markom pričala i sa Anom Korać kojoj je otvoreno rekla da su zvanično u vezi.

Jeste li vi sada u vezi? - upitala je Ana Đoganijevu koja nije skidala osmeh sa lica otkako se poljubila
Da. Uživamo, lepo nam je, družimo se. Spavamo odvojeno. Hoću da budem srećna, neću nigde da žurim - pričala je Luna, a onda ju je upitala u kakvim odnosima je Ana sa Davidom Dragojevićem sa kojim je sinoć bila veoma prisna.
Pa super, sinoć smo svi bili veseli. Zezamo se, družimo. Nego svi pričaju - Ana nije želela da otkriva svoja osećanja prema Davidu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TI SI PRAVA NIMFOMANKA: Matora dodelila epitet Luni, a onda je ona progovorila o s*ksu sa Markom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'