AKTUELNO

Ovo će biti najromantičnija noć za njih dvoje.

Danas je nekoliko zadrugara posetilo Drvo mudrosti u Rajskom vrtu i sa njim podelili sve ljubavne tajne koje krije Bela kuća. Poslednji u nizu su došli Jovana Tomić Matora i Lazar Čolić Zola koji su saopštili Drvetu da žele da spreme Miljani Kulić iznenađenje.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Zola je priznao Drvetu da želi da zaprosi svoju nežniju polovinu 19. januara kada obeležavaju dva meseca. Matora i di-džej su skovali plan kako bi fascinirali Kulićevu, a svoju zamisao su saopštili i Drvetu.

Aleksa i Savo će svirati gitaru dok njih dvoje budu večerali. Zola će da zaprosi Miljanu. Voleo bih da to bude 19. jer je tada dva meseca od njihove veze. Ona kada probuši balon, ona će uzeti prsten, a onda će Zola reći ono što je smislio - ispričala je Matora.
Matora je glavni organizator, ja sam rekao samo da ću da je zaprosim. Našao sam ljubav svog života - dodao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je Matora zatražila od Drveta muzičku želju "Just the way you are" koju izvodi Bruno Mars, a potom su oboje potrčali ka Beloj kući kako bi zaplesali sa svojim devojkama.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SUPER MI JE, POKLOPILE SU NAM SE ENERGIJE! David Dragojević ODUŠEVLJEN Anom Korać, a evo šta POSLE SVEGA kaže o Aleksandri! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'