AKTUELNO

Neki su od uzbuđenja počeli da skaču po Beloj kući!

Veliki šef poslao je još jedno pismo zadrugarima. Nakon što su se okupili oko stola, ovonedeljni vođa, Marijana Zonjić uzela je pismo i pročitala sjajne vesti.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, nadamo se da ćete svi obradovati ovom zadataku i da će se svako od vas potruditi da bude što bolji! Veliki šef je odlučlio da organizuje Zadrugoviziju 2. A ovog puta ćete se takmičiti u imitacijama, sami ćete se podeliti u grupe, tako da vas može nastupati najmanje po dvoje, ali ukoliko želite, može vas biti i više. Dobro razmislite sa kime ćete nastupati, jer nakon podele nećete moći da promenite grupu. Bićemo veoma strogi kada je reč o odbijanju ovog zadatka i nepoštovanja pravila. Zadrugovizija 2 će se odigrati u nedelju, što znači da svaki slobodan trenutak iskoristite da bi bili što bolje uvežbani.

Tokom čitanja pisma, Zerina Hećo imala je i više nego oduševljenu reakciju, te je počela da skače po Beloj kući od uzbuđenja.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: SANJA BI ME UBILA KAD BI OVO VIDELA: Matora pred Moskvom podigla nogu, dodirnula svoju INTIMNU REGIJU i uradila ono što se pred drugima NIKAKO NE RADI (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'