AKTUELNO

Đoganijeva, Lazar i David su razlog za njihovu svađu.

Nakon što je Višnja Petrović razgovarala sa Jovanom Tomić Matorom o problemu koji je večeras uzdrmao njenu vezu sa Sanjom Stanković, ona je otišla kod devojke koja boravi u pabu da pokušaju da reše problem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jovani smeta što Sanja sve više vremena provodi sa Davidom Dragojevićem  i Lazarom Jeremićem, dok plavuši smeta što Matora provodi vreme sa Lunom Đogani.

Ja ne znam kako još uvek nisi utuvila u glavu da ne osećam ništa prema Luni. Ne postoji ništa. Spominješ je uvek. Povređuje me što ne provodim vreme sa tobom - počela je Jovana razgovor.
J*bala te Luna, koristiš neke stvari protiv mene, a pričala sam ti u poverenju. Nerviraš me. Tebi smeta da blejim sa Davidom i Lazarom, a ideš kod Lune, nije mi jasno. Ja sam ušla ovde zbog tebe - govorila je Sanja u suzama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni se ne druži sa njima, moraš da me razumeš. I ti meni ne prilaziš, pa ti se ne žalim. Smeta mi to, ali neću da pravim haos. Glupo mi je da ti kao neko koga sam ja spominjala 24 časa ne bleji sa mnom - priznala je Matora.

Njih dve su nastavile da pričaju o svom odnosu, pa je Jovana predložila Sanji da odu na žurku i zabave se, na šta je Stankovićeva i pristala i tako ostavile da se tenzija između njih smiri.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'