AKTUELNO

Nastao je opšti haos za crnim stolom.

Učesnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Jedno od pitanja postavljeno je Ljubi Pantović i Karađorđu Subotiću, roditeljima diskvalifikovane Aleksandre Subotić čiji je dečko David Dragojević razvio emocije prema Ani Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Ko ste vi da se mešate u Davidove odluke, kada sete ga pljuvali sve vreme? Treba da otvorite šampanjac i slavite - glasilo je pitanje.
Ja sam majka i imam pravo da ga pljujem. Ne povlačim se iza svojih reči. On je jadan, iskoristio je Aleksandru i glumi žrtvu, iako je prvobitno planirano da ona bude moja žrtva - rekla je Ljuba.
Ja sam od početka pričao Aleksandri da ima prikolicu na leđima, jednog tetreba. Ja sam predstavljen kao loš roditelj. Hvala svima koji su mi pokazali kakav je David u pravom svetlu. Ona je znala kakav je on kada popije i desilo se šta se desilo. Voleo bih da on ustane i kaže da je Aleksandra za njega ispričana priča i da je našao drugu devojku - odgovorio je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je stao u Davidovu odbranu i poručio da je njegova i Aleksandrina veza bila osuđena na propast, kao i da je Subotićeva izabrala pogrešan način da brani svoju ljubav.

Vaša veza je bila opšti cirkus. Ona je glupača, pokazala je svoju nemoć kada je došla na vrata i pozvala tebe da izađeš - rekao je Mića.

Kao je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

PROČITAJTE JOŠ: NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA ZADRUGARA: Devojka mu se udavila u Dunavu! Nikada sebi to neće oprostiti! (FOTO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'