AKTUELNO

Ovo joj se nije svidelo.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je započela vezu sa Markom Miljkovićem, Luna Đogani je noćas dobila pitanje kakav je osećaj biti sa nekim u ljubavi ko te svakog minuta mazi i pazi, posle čega je blogerka svoj odgovor iznela sa osmehom na licu.

Foto: TvPink Printscreen

Pa kakav može biti osećaj? Prelep! Naravno da je lep osećaj. Ja sam njemu rekla da to ne liči meni na njega. Nisam očekivala da je on takav muškarac. Izgledao mi je kao ovaj stub ovde, bez emocija. On je prema meni savršen i priča prelepo. Ja sam prezadovoljna i baš mi odgovara ovakav odnos. Mi čak i ne spavamo zajedno - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Miljković priznao je da mu je drago što ovakve reči o sebi čuje od Lune, a zatim se blogerki nije dopalo što je on dobacivao Miljani Kulić, zbog čega se udaljila od crnog stola i sela na krevet u dnevnoj sobi.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras sam sam u krevetu, može Miljana da svrati ako hoće - rekao je Marko što se Luni nije svidelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da kvariš ovaj trenutak! Prestani da komuniciraš sa Miljanom kada odgovaramo na pitanja o tebi i meni i na koja su lepa - pričala je Luna Marku.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'