AKTUELNO

Ne želi da ona uvek bude negativac.

Tokom prethodne večeri procurila je informacija da Olja Bajrami gaji osećanja prema Marku Petruševiću Petrućiju koji je u skladnoj vezi sa Rebekom Popović. Iako je sve ovo pevačica dematovala, Dorotea Jovanović je ubeđena da je ovo ipak istina.

Kako Petrući nije zadrugar koji bi ulazio u rasprave koje u kući vode pripadnice ženskog pola, on se povukao iz svađe koja je tokom noći nastala upravo zbog ove teme, a to je i te kako zasmetalo njegovoj devojci Rebeki.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su prespavali noć, Rebeka je razbistrila misli i priznala Tomi Paniću da razmišlja da raskine vezu sa Petrućijem jer se povlači iz svake situacije, a ona uvek bude negativac.

Šta je loše uradio? Šta ti je zasmetalo? - upitao je Toma Rebeku.
Olja, pa Dragana, on je sa svima okej. Ja ne mogu tako. On nije svestan gde je došao. I kada ga je Milan prebacio, on kaže meni: "Jeste, u pravu si, ja sam malo labilan". Meni je zasmetalo što on uvek ide u povlačenje i onda ja ispadnem neka veštica - rekla je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Treba da budeš konkretna. Po mom mišljenju, to je glup razlog. Reci mu da ti ne prija druženje sa njim i kraj priče - pričao joj je Toma, dok je Rebeka bila veoma potištena.

Pročitajte još: NISU MOGLI DA SE SUZDRŽE: Ana i David se zavukli u garderober, a onda je VRUĆA AKCIJA mogla da počne! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Foto:

#Zadruga 2

'