AKTUELNO

Ne može više to da podnese.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Zlata Đurković je imala pitanje za Mariju Kulić koja ne krije da se protivi tome što njena ćerka Miljana Kulić svakodnevno ima seksualne odnose pred kamerama sa Lazarem Čolićem Zolom.

Kakav si osećaj imala napolju kada si gledala prvi njihov odnos? Kakav je osećaj kada gledaš svoju ćerku dok to radi? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: I ONA POSTAJE PEVAČICA NAKON ZADRUGE, postaće Lunina konkurencija! Miljana tražila od Ša da joj uradi pesmu!(VIDEO)

Osećaj je odvratan, posebno kada si negde gde ne možeš da reaguješ odmah. Videli ste kakva je Miljana, njoj moraš stalno da kljucaš. Oni mogu svojim ponašanjem da me dovedu u ozbiljnu bolest. Ja očekujem da sa godinama bude razumnija, a ona radi iste stvari kao sa 15 godina. Bilo me je sramota što sam joj pričala ovde svaki dan da ne radi to jer joj ne priliči. Ne znam da li mi radi iz inata. Sada ću se truditi svom snagom da ona opet ne pogreši. Moja sramota nije, njena je. Došla je u situaciju da je gori od nje komentarišu - rekla je Marija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'