AKTUELNO

Zadrugari su ovo jedva čekali da čuju.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je imao pitanje za Draganu Mitar u vezi njenog burnog odnosa sa bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem. Njih dvoje su izneli brojne detalje o svojoj vezi i Draganinom braku koji su često bili kontradiktorni.

Da li si lagala kada si pričala o Pavlu? Sve što si ti pričala, on je rekao da si slagala. Ako si i ti slagala, ne zna se ko laže - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam lažov. Ja sam svoju priču ispričala, to je potvrđeno i može da se proveri. On priča svoju verziju, ja svoju. Tu smo priču završili i stavili tačku. Ispod pokrivača smo razgovarali o spoljnom svetu, jer je on ušao ovde i uneo mi informacije spolja. Hvala mu na informacijama i više ga ne komentarišem - rekla je Dragana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: I ONA POSTAJE PEVAČICA NAKON ZADRUGE, postaće Lunina konkurencija! Miljana tražila od Ša da joj uradi pesmu!(VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'