AKTUELNO

Promenila je svoj sud o cimerima.

Zadrugari su tokom današnjeg popodneva dobili od Velikog šefa zadatak da javno iznesu mišljenje o svojim cimerima, odnosno ko ih je od njih najviše razočarao, a ko pozitivno iznenadio.

Kada je na red došla Sanja Stanković, ona je istakla da ju je najviše razočarao Pavle Jovanović koga je poznavala i pre ulaska u Belu kuću, a pozitivno je iznenadila Maja Marinković koja je tvrdila da je bila sa plavušinim dečkom.

Foto: TvPink Printscreen

Najveće razočaranje je ovde za mene Pavle. Neću da kažem da je ispao majmun, ali je drugačiji nego što sam ja razmišljala. Kada sam mu prenela informaciju od mame, on me je malo uvredio što mi je rekao da lažem. Slušam ljude u kući kako Pavle priča samo o materijalnim stvarima - ispričala je Sanja, na šta je Pavle prebledeo, i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Najveće pozitivno iznenađenje je Mina. Sada se i te kako opametila, dosta se promenila, nema napade histerije. Jovana je moje najveće otkriće, jer nema napade histerije, ne pije. I da, Maja. Imale smo konflikt napolju pre mog ulaska u "Zadrugu". Ja joj se nisam javila kada sam ušla. Po mom mišljenju se ona poboljšala - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: SMETA IM LJUBAV ANE I DAVIDA! Ljuba i Brendon ogovarali novi par u Zadruzi, ono što su rekli je zgrozilo sve! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Sanja Stanković

'