AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Posle romantičnog i spektakularnog dela večeri kada je Lazar Čolić Zola verio svoju devojku Miljanu Kulić, usledila su pitanja novinara, a prvo pitanje bilo je upućeno Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Ova ukućanka dobila je pitanje koje se odnosilo na njenu ljubavnu romansu sa Markom Miljkovićem u koju je nedavno uplovila. Tom prilikom novinare je zanimalo šta je to Marko probudio u Luni, nakon veze koju je imala sa Slobom Radanovićem u prvoj sezoni "Zadruge".

Pa tu emociju da me neko želi. Ne znam kako da opišem... On je jedini koji je uspeo da dođe do tog nekog sitnog detalja da sam se ja osetila kao devojka koja treba da ostavi sve iza sebe i ide napred - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je u nastavku rekla da Marko Miljković fizički podseća na glavnog glumca serije "Zabranjena ljubav" koja se emituje na TV Pink, a u kojoj svakoga dana imaju priliku da uživaju i zadrugari.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Marko Miljković komentarisao je Lunu Đogani i tom prilikom rekao nešto zbog čega su se svi smejali, a blogerka nije mogla da veruje šta je o njoj izjavio njen dečko i prekrila rukom svoje lice na kom je držala osmeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše mi se dopada što je perverzna, a najviše mi se ne dopada... Pa, ništa - rekao je Marko.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'