AKTUELNO

Očigledno je da ga zanima samo njegova devojka!

Pojedini ukućani su u toku sinoćne emisije ,,Pitanja novinara" pokušali da osude Davida Dragojevića zbog načina na koji je ostavio svoju verenicu Aleksandru Subotić i uplovio u novu vezu sa Anom Korać.

Budući da su oni ipak naišli na ogromnu podršku javnosti, gde su usledile i fan grupe na društvenim mrežama, Dragojević je nikad odlučniji priznao da se nikada nije tako lepo osećao kao kada je u njenom prisustvu.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je u par navrata imao žestoke rasprave sa Ljubom Pantović i Karađorđem Subotićem, on je u razgovoru sa Zoricom Marković shvatio da je to ujedno bio i poslednji put da im je dao na značaju.

Hoću da kažem da ste ti i Mića jedini iskreni bili prema meni i davali mi savete. Od sinoć sam odlučio da stavim tačku na sve, ono što sam o Ljubi rekao zastala joj knedla u grlu. Ona ide lukavo i perfidno, zato sam je svuda demantovao - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Oni preko tebe sada traže borbu za opstanak. Ovde smo gde smo, ne treba da te zanimaju njihovi problemi. I ti si nečije dete, nisi ti kriv zbog njihove situacije - rekla je Zorica.

Ovom izjavom David je stavio do znanja da će zauvek staviti tačku na porodicu Subotić kao i na njegovu bivšu verenicu i da će započeti novi život.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#David Dragojević

#Zorica Marković

'