AKTUELNO

Nisu očekivali da će ih ovim postupkom iznenaditi.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola verili su se pre samo nekoliko dana, a Veliki šef se potrudio da taj čarobni trenutak obeleže pod budnim okom kamera na velelepnom imanju.

Njih dvoje uživaju u ljubavi, a ni njena majka Marija Kulić, koja je u više navrata svima jasno stavila do znanja da joj se Zola ne dopada, nije uspela da ih razdvoji. Bora Santna i Bane Čolak su u najslušanijoj i najgledanijoj emisiji radija ,,Amnezija" pozvali Miljanu i Zolu na intervju, koji je zasigurno nasmejao sve.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam je verio, od srca sam to uradio i nadam se da se nikad neću pokajati - rekao je Zola.
Dobar dan svima! Kad smo pošli na Rajsko ostrvo, osećaj je bio fenomenalan. Ja sam mislila da ćemo samo ići da jedemo i da prespavamo. To nam je Veliki šef omogućio, a što se veridbe tiče, još ne mogu da verujem da se to dogodilo. Moja mama je to shvatila bukvalno. On nije zaista gledao u šolju, šalio se. Moja mama se pitala zašto je gledao slobodnim devojkama u šolju, a ne udatim. Činjenica je da se on mojoj mami ne dopada - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je rekla da mi ne želimo da živimo u Nišu. Ona se to ne pita, to odlučujemo isključivo mi - rekao je Zola.

Marija Kulić je u neverici slušala njihovo izlaganje na radiju ,,Amnezija", pa je odmah otišla do studija kako bi mu postavila jedno pitanje.

Da ga pitam šta ima i gde će da je vodi?! Gde ćete da živite? - pitala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo odlučili da živimo u Nišu i da plaćamo po pola! Vaša ćerka je izrazila želju da bude blizu - bio je ironičan Zola.
Vi nađite dva stana, pa plaćajte odvojeno. U slučaju svadbe, ona će prvo da zove advokata i da potpiše predbračni ugovor! A ti, ako budeš zaradio i ako van ovoga budete zaradili za stan, to je vaše. Ja ne želim da živim sa vama - bila je jasna Kulićeva.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'