AKTUELNO

Otkrila je tajnu.

Luna Đogani je danas posetila Rajski vrt u kome je razgovarala sa Drvetom mudrosti o turbulentnoj vezi sa Markom Miljkovićem, a tom prilikom je otkrila i jednu tajnu koju niko nije znao.

Raspoložena sam, danas sam domaćica. Sredila sam kuću, skuvala sam kafu svom dečku. Naučila sam zbog njega da kuvam tursku kafu - pohvalila se Luna, a zatim je otvorila dušu o odnosu sa Markom.

Foto: TvPink Printscreen

Svađamo se malo, to je normalno u vezi. Rekao mi je da sam preterala. Razmislila sam o svemu i odlučili smo da prestanemo da se svađamo. Kada smo sami sve je savršeno, svađe nastaju za crnim stolom. Potrudiću se da ga prihvatim onakvog kakav je. Shvatila sam da on utiče dobro na mene, pokušava da me napravi zrelijom i da pazim šta pričam. Meni je nekad jezik brži od pameti - priznala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je zamolila Drvo da joj pomogne da priredi iznenađenje njenom drugu Savi Peroviću, a zauzvrat je morala da oda jednu tajnu.

Čuli ste da Marko i ja još ovde nemamo odnose, ali već danima pokušavamo da se sakrijemo negde. Mislim da će večeras da se desi. Trebalo je juče, ali smo se posvađali. Mislim da ću večeras da ga odvučem negde - priznala je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: ISTOPILA SE PORED NJEGA: Posle BURNE NOĆI, Luna i Marko NIKAD SREĆNIJI! Ljubili se i valjali u snegu! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'