AKTUELNO

Stanari Bele kuće su se ranije odlično snalazili u ovoj ulozi.

Tokom prethodne sezone rijaliti programa "Zadruga" gledaoci TV Pink navikli su da uživaju gledajući kako se zadrugari snalaze u ulozi glumaca, scenariste, reditelja i kamermana.

Ovoga puta, Veliki šef poslao je pismo zadrugarima kako bi ih obavestio da ih tokom naredne nedelje čeka veoma zanimljiv izazov, a to je da snime kratak film koji će nositi naziv "Zabranjena ljubav".

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef je odlučio da vam da priliku da snimite krati film i da se zabavite i razonodite. Osim brige o zadrugzi, vi treba da snimite kratak film sa temom i naslovom koji ćete čuti nešto kasnije. Kameru ćete dobiti, ali pre toga morate da podelite uloge, morate znati ko je reditelj, a ko scenarista. Naziv filma je "Zabranjena ljubav" - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Na zadrugarima je da se među sobom podele i odrede ko će koju ulogu vršiti u filmu, a ko će to biti ostaje da saznajemo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SLOBA JOJ JE I DALJE U MISLIMA: Luna zapevala Radanovićevu pesmu i to u Markovom prisustvu, pogledajte njegovu reakciju! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'