AKTUELNO

Čolak je uvređen zbog svega što mu je priredila Hećo.

Marija i Miljana Kulić danas su nekoliko zadrugara uspele da prevare, rekavši im da po zadatku trebaju da ih intervjuišu, a zapravo je sve deo njihove igre. Njih dve su se postavile kao prave novinarke i od zadrugara uspele da izvuku ono što ih je interesovalo.

Jedan od sagovornika ove dve zadrugarke bio je Bane Čolak, a Marija i Miljana su bile iscrpne u postavljanju pitanja koja se tiču njegove bivše devojke Zerine Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Kada bi birao da li da se pomiriš sa Zerinom ili treće mesto u rijalitiju, šta bi pre izabrao - upitala je Miljana Baneta.
Treće mesto sigurno. Posle svega ovoga što sam prošao i što sam doživeo, izabrao bih pre treće mesto. Pokušao sam od nje da napravim čoveka, ali ne vredi, jer kad učiš svinju da svira klavir, em gubiš vreme, em nerviraš svinju - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam je napolju sproveo na pravi put i mislim da sam u tome uspeo i mislim da sam uspeo da joj iskorenim te loše navike ( izlaske u grad, loše društvo, alkohol) - pričao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si svestan da ako u "Zadrugu 2" uđe zgodniji muškarac da će isto biti kao i sa Vladom - upitala je Marija Baneta.
Da, svestan sam da bi bila sa njim. Mislim da više ne bira muškarca sa kojim će da bude. Onaj ko joj udeli gram pažnje, ona se ljubi sa njim - odgovorio je on.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRIKOVANI ZA TV EKRANE! Zadrugari jedva dočekali novu epizodu serije 'Zabranjena ljubav'! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'