AKTUELNO

Nije mogla da sakrije suze.

Posle večerašnjih nominacija u kojima je bila direktno nominovina zbog fizičkog obračuna sa bivšim dečkom Banetom Čolakom, Zerina Hećo je dobila dugo očekivan poziv sa majkom Sanelom i ćerkom Sarah.

Majka joj je odmah na početku razgovora zamerila to što i dalje nije imuna na Banetove laži i što mu je poverovala kada joj je zapretio da će joj njen bivši muž oduzeti ćerku.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO PROGOVORIO DAVIDOV OTAC! Oduševljen novom snajkom, za bivšu NEĆE NI DA ČUJE: Bio sam ZGROŽEN, ne znam kako je uspeo da OSTANE NORMALAN pored Aleksandre! (FOTO)

Slušaj me, ni blizu dotičnog! Ni "Dobro jutro"! Napravila si grešku, razočarala si me. Niko ti ne može ugroziti Saru osim tebe same. Imaš ogromnu podršku, ali je gubiš kada priđeš alkoholu. Ljudi te podržavaju kao nekog ko se bori za svoje dete, a ti si poverovala nekome ko te je lagao. Nikakav problem ne postoji sa tvojim bivšim mužem, slagao te je. Naljutila si me i nasekirala - poručila joj je majka.

Foto: TvPink Printscreen

Slušaj šta ti Jelena Krunić govori, rekla ti je sve što bih ti i ja rekla. Držite se zajedno. Isključi srce i uključi mozak. Vlada te pozdravlja, sa njim sam u kontaktu - dodala je Sanela.

Zerina joj je obećala da će poslušati njene savete, a zatim je razgovarala sa svojom ćerkom koja ju je do suza raznežila rečima da je voli beskonačno.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'