AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Niko nije očekivao da će Ana Korać i David Dragojević u najgledanijem rijalitiju započeti ljubavnu romansu u kojoj svakodnevno pokazuju koliko im je stalo jedno do drugog.

Svi zadrugari su ushićeni dočekali jednu od najzanimljivijih emisija ,,Pitanja novinara", a sedma sila je odmah zamolila Anu i Davida da otkriju svima kako se osećaju kada su zajedno i šta ih najviše privlači kada su njihove osobine u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Anom mi je sve lepše, sve sam zaljubljeniji. Dok se ona umiva, ja jedva čekam da izađe iz toaleta i da me zagrli. Šta da radim. Grlila me jutros, odmah dotrči do mene. Hvala Ani što mi je vratila osmeh na lice i što me podigla. Mislio sam da mi se više nikad neće vratiti taj osećaj. Sve sam inače radio mehanički, kao robot. Neka navika je to bila i jednostavno...ovo ovde što se dešava je ljubav. To kad smo se mi družili, kad me pipne za ruku, kuvalo mi je u stomaku. Osećam se prelepo, kao da sam u nekom filmu - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

I ja isto jedva čekam da ga zagrlim. Danas se nismo zagrlili, nismo spavali zajedno, ja sam bila mnogo tužna. Mislila sam da ću zaspati bez njegovog zagrljaja, ali sve je posle bilo super. Mnogo sam zaljubljena i lepo mi je sa njim. Po prvi put mi je proradio osećaj zaljubljenosti. Nisam u depresiji, super mi je - rekla je Ana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Pavle Jovanović

'