AKTUELNO

Ovo se reperu nimalo neće svideti.

Iako je Nenad Aleksić Ša na sve načine negirao da je priča Dragane Mitar o njegovom zaljubljivanju u nju lažna, u Beloj kući je zbog toga nastala velika tenzija.

Mnogi su osudili Nenadov postupak zbog supruge Ivane koja ga čeka kod kuće, a cimeri nisu zaobišli ni Draganu, zbog toga što je svojim rečima mogla da ugrozi njegov brak i napravi totalnu pometnju.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Tomislav Panić je porazgovarao sa njom o tome, a ona je opet istakla da snimak na kojem se mogu uočiti njegove emocije postoji, što je manekena šokiralo.

Ja sam rekla da mi je simpatičan. Ništa više. Samo sam bila iskrena. Odakle bih znala za: ,,Čuvam te ovde", ,,Čekam te kad izađeš". Ne znam šta se dešava. On je čekao poziv da vidi da li može da se igra ili ne, ne zna šta njegova žena misli. Ja ne volim da se igram, ali nemoj da mi glumiš baju, da mi pišeš to. Ili budi frajer i stisni m*da, nego da svi hejtuju. Kamere su zabeležile sve - rekla je Dragana.
Kad sam video da piše, video sam da kamera zumira ono što piše - rekao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Šta ćemo kada kamera zumira moje reči? Ja bih svog prijatelja zaštitila. Ovo nisu pravi prijatelji. On ima nastupe, šta žena zna?! Nije moj brak najkritičniji - nastavila je Dragana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

#Tomislav Panić

'