AKTUELNO

Mitar je rešila da ga natera da prizna sve.

Nenad Aleksić Ša napravio je opštu pometnju u Beloj kući kada je Dragana Mitar pred svima priznala da on ima emocije prema njoj te da koristi svaki trenutak kako bi sa njom provodio slobodno vreme.

Ona je iznela svoju stranu priče, koju je on negirao, a svi zadrugari su u toku dana komentarisali ko je kriv, a ko u pravu. Međutim, oni su se našli u Beloj kući, pa su ponovo ušli u ozbiljnu raspravu.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam šta je poenta priče?! Zašto me kanališ? Meni je lagano, ali ja imam ženu kod kuće! Ja ne razumem ovo! Ja nijedne sekunde neću reći šta smo mi pričali. Ja sam te smatrao drugarom. Sve je okej - počeo je Ša.
Šta je strašno što su ti proradile emocije? Ja bih samo volela da izađe klip kad smo ležali na krevetu - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Čemu? Iskreno te pitam! Bilo mi je žao što si plakala! Meni je šok sama ta izjava! Zašto? Rekao sam ti da moramo da se raziđemo. Ja sam rekao da mi je žao što ću te povrediti i što moramo da se rastanemo. Ja samo ne znam šta želiš sa ovim? Povredila si me kao drug, ništa drugo - pitao se Nenad.
Ti bi da se je*eš, a da ti ne uđe, pa da se lepo vratiš kod svoje žene. Mada, ne bih se ni je*ala sa tobom, veruj mi - odbrusila mu je Dragana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

'