AKTUELNO

Dotakla se i bivše simpatije Vlade Todorovića.

Velelepno imanje u Šimanovcima, ove večeri napustila je Olja Bajrami koja je dobila najmanji broj glasova od strane gledalaca. Nakon što se pozdravila sa zadrugarima, pevačica se uputila u studio kako bi razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova sada već bivša zadrugarka na samom početku rekla je da se oseća jako čudno nakon izlaska iz Bele kuće, a zatim je komentarisala Baneta Čolaka koji je imao samo nekoliko procenata glasova više od nje.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne može preko noći da se promeni. On nije u stanju da bude onaj stari Bane. Što se tiče stvari koje je slagao, to je njegova stvar. Ja mu želim da bude Bane Čolak koji je bio ranije - rekla je Olja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom svog boravka u Beloj kući, Olja Bajrami simpatisala se sa nekoliko cimera, među kojima je bio i Vlada Todorović. Ova sada već bivša ukućanka komentarisala je Vladu tokom svog gostovanja u studiju.

Ja sam se u Zadruzi dosta zezala, bilo je je lepo. Što se tiče tih simpatija, mnogo sam se zezala. Na Vladu sam se naljutila zbog laži koje je on izrekao prema meni, da sam ja njega prva poljubila, što je dokazano u klipovima da nisam. Ja sam čista - pričala je Olja.

Foto: TV Pink Printscreen

Za vreme Oljinog gostovanja nastala je opšta svađa u Beloj kući u kojoj su glavni akteri bili Miki Đuričić, Miljana i Marija Kulić, a nakon rasprave pevačica je komentarisala ove zadrugarke.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija, kao Marija, ona uvek svima kaže kada pogreše, a isto tako i Miljani. Ja Mariji želim svu sreću da izdrži sa Miljanom. Miki, kao Miki, kakav god da je na jeziku uvek je tu kada nešto treba. Igra pravedno - izjavila je Olja.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju je Olja napisala poruku zadrugarima u kojoj je imenovala novog vođu, a šta im je pevačica poručila ukućani će saznati sutra. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Olja Bajrami

'