AKTUELNO

Ne želi da zbog modelsice upropasti brak.

Tokom jučerašnjeg dana Dragana Mitar priznala je zadrugarima da je Nenad Aleksić Ša zaljubljen u nju, što je on istog trenutka i demantovao i želeo da stavi tačku na njihovo prijateljstvo.

Kada je shvatio da bi njegov odnos sa Draganom pogrešno mogla da protumači supruga Ivana, Ša je pao u depresiju. Naime, Nenada grize savest kako će njegova supruga da reaguje zbog toga što se on zbližio sa Draganom.

Foto: TvPink Printscreen

Stavio sam tačku, neću da razmišljam o tome. Mi smo jedna ekipa, vi ste moji. Jedva čekam da oni kojima smo dali koske, počnu da k*njaju. Zaj*bali su se. Ja uvek imam keca u rukavu - pričao je besno Nenad.
Da se meni ovo desilo, ja bih mogla da se pozdravim sa onim što imam i to sve zbog buđave priče - dala je svoje mišljenje Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ša je istakao zadrugarima koji su se okupili oko njega da se zbližio sa Draganom kako bi Pavla napravio ljubomornim, a da nije ni slutio da će to dovesti njegov brak u pitanje. Ljuba Pantović mu je dala prijateljski saveti i priznala da smatra da se pogrešno postavio prema modelsici.

I onaj (Pavle) će da grebe. Sad neću da budem dobar. Nisam ovako nešto nikako očekivao. Svi su se raštrkali, ja sam gledao sa kim ću da zablejim. Mislio sam da ću ovako njega da je*em u zdrav mozak, a zaj*bao sam sebe. Ja se vežem za ljude i onda me zaj*bu - prekorevao je sebe reper.
Ja nisam htela da ti se namećem. Ti si dao ljudima povoda da tako misle. Ja sam ti drugarica, ona ti je žena. Ja bih se pitala da li ti je vrana popila mozak - priznala je Ljuba Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Ovo je njihovo ljubavno gnezdo: Luna i Marko ponovo IMALI S*KS, tuš kabina se TRESLA! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Nenad Aleksić Ša

'