AKTUELNO

Siguran je u svoj brak.

Nenad Aleksić Ša posvađao se sa gotovo svim svojim cimerima tokom Izbora potrčka, s obzirom na to da mu smeta što su svi primetili da on gaji emocije prema udatoj zadrugarki Dragani Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksić je oženjen i u spoljnjem svetu ima suprugu Ivanu koja je za Pink.rs pre nekoliko dana izjavila kako veruje Nenadu. Tokom večeri došlo je do žestoke svađe između Zerine Hećo i Ša. Ova ukućanka se popela u jednom momentu na sto.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina je zatim završila na ivici stola, a tada ju je Ša dodirivao po licu govoreći kako ima nameru da je poljubi.

Pre nego što kreneš da me vređaš, ako osećaš potrebu, sačekaj da završim. Mislim da Dragana Mitar nije slagala. Mislim da se Ša uk*njao. Ona je to iskoristila, jer će sve da koristi da bi bila u centru pažnje. Dragana je tebi napravila problem, a ne Zorica. Ti mene uporno kanališ! - govorila je Hećo.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kanalim te k*rac! Šta si ti radila sa Banetom? Ništa nisam uradio, a vi hoćete da razj*bete nešto! Ne možete vi sa mnom. Šta te boli k*rac za moj život? Oni hoće meni da razj*bu brak - vikao je Ša na Zerinu.

Tokom ove situacije došlo je i do nove svađe između Zorice Marković i Ša, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Nenad Aleksić Ša

#Zerina Hećo

'