AKTUELNO

Belom kućom su se proširile lažne glasine.

Kao i svakog ponedeljka, u Beloj kući se održava "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Ukućani su raspravljali o događajima koji su obeležili proteklih sedam dana, a jedan od njih bila je kratkoročna svađa između Ane Korać i Davida Dragojevića.

Ana i David su počeli vezu nakon što je njegova bivša devojka Aleksandra Subotić diskvalifikovana i od tada svaki trenutak provode zajedno. Pre nekoliko dana su se među zadrugarima proširile glasine da će se Aleksandra vratiti u "Zadrugu 2", a mnogi su protumačili da je to bio uzrok njihove svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Nismo se zbog toga svađali, Aleksandra može sutra da uđe, ja nemam ništa sa tim. Mi smo se sporečkali zbog drugih stvari. Hteo sam da se kupamo, a ona nije htela jer je lajv. Legli smo okrenutih leđa, ali nismo dugo izdržali, pa smo se zagrlili. Ana zna sve o meni, niko ne zna toliko. Može da uđe ko god hoće, ja o svojoj bivšoj ništa loše nisam rekao, nisam ja Pavle. I da se vrati Aleksandra, nikada ne bih ostavio Anu - rekao je David.
Ja sam to izmislio, hteo sam da vidim njihovu reakciju - kazao je Lazar, ali je Ana ustala i javno rekla da je tu informaciju prenela Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su se našalili da je Lazar sve zakuvao zato što je ljubomoran na Anu, ali je on rekao da ne bi voleo da njih dvoje raskinu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'