AKTUELNO

Zonjićeva je priznala u kakvim odnosima je sa ovim zadrugarima.

Nakon jedne žurke Marijana Zonjić i Toma Panić završili su pod jorgan planinom u Hotelu "Zadruga". Od tada su njih dvoje mnogo bliži, ali svoj odnos još uvek nisu definisali. Osim toga, plavuša je u poslednje vreme veoma bliska sa Banetom Čolakom, sa kojim je imala kratku romansu još pre ulaska u rijaliti.

Tokom emisije "Pretres nedelje" koju vodi Milan Milošević, voditelj je upitao Zonjićevu sa kojim od njih dvojice planira da bude u vezi, budući da je i sa jednim i sa drugim bliska.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ćeš u neko dogledno vreme odlučiti sa kime ćeš da budeš da li sa Banetom ili sa Tomom - upitao je voditelj Marijanu.
Mi (Marijana i Bane) smo u okej odnosima, sada se družimo. To što sam bila sa njim (Tomom), ja sam pogrešila, ne treba mi momak. Ja sam sa Banetom i Tomom samo drugarica, neću biti ni sa jednim ni sa drugim - rekla je Zonjićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao Marijani i Banetu da bi bilo lepo da se oni druže - dodao je Toma.

Kako će se odvijati odnos između njih troje i da li će Marijana ostati dosledna onome što je rekla, preostaje da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: HOSTESO, TRAŽIĆU TE KADA IZAĐEMO: Ša zaratio sa Pavlom, pa bivšem ljubavniku svoje simpatije uputio pretnje i OGAVNE UVREDE (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'