AKTUELNO

Da li će Zonjićeva poslušati Čolakov predlog?

Marijana Zonjić je tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" priznala da je napravila grešku što se poljubila sa Tomom Panićem u Hotelu "Zadruga". Nakon samo nekoliko minuta ona je kroz razgovor sa Banetom Čolakom istakla da nije sigurna šta oseća prema manekenu.

Bane joj je dao prijateljski savet da porazgovara sa Panićem i prizna mu svoja osećanja i naglasio da ne može tako često da menja mišljenje o muškarcima koji joj se dopadaju.

Foto: TvPink Printscreen

Ali ja nisam ni sama sebi jasna. Ja ne mogu da kažem da mi se sviđa Toma. Ne znam simpatično mi je kad se on iznervira - priznala je Marijana.
Ako se on tebi sviđa, to treba da kažeš. Posle Adama ti se sviđao Marko, pa Toma. Nemoguće je da ti se toliko muškaraca svidi u ovako kratkom periodu. Ja da te ne poznajem, rekao bih da je sve ovo fejk - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Zonjićeva je priznala Banetu da zbog prijatnih reči koje joj je Panić rekao dok su delili postelju u Hotelu, ne može da odluči šta da radi po ovom pitanju i istakla da bi volela da joj Panić kaže ponovo iste te reči.

Pročitajte još: PLAKALA JE KADA JE REKAO DA HOĆE DA SE DISTANCIRA: Sanja otkrila nove detalje o Dragani i Ša, pa zamerila reperu OVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'