AKTUELNO

Zadrugarku 'kopka' značenje ovog sna.

Tokom večeri Ljuba Pantović je pravila društvo Nenadu Aleksiću Ša i sa njim podelila čudan san koji je sanjala. Pantovićeva se požalila reperu da nije lepo spavala i da je kopka sve vreme kakvo značenje ima san.

Zadrugarka je istakla da je sanjala svoje cimere, a da su jedni od glavnih aktera bili Ana Korać i David Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Vidim čamce za spasavanje, vezani jedni za druge. Ti si u jednom, a Zorica i ja idemo u drugom. Ja plivam, ti sediš u čamcu, Zorica ne znam da li je plivala ili sedela. Ja duvam jedan čamac i on pukne, a sve bistra voda. To je dobro nešto. Odjednom ja se nalazim napolju i daju mi telefon. Tu vidim obezbeđenje koje sve vas izvodi napolje jer ovde nešto nije u redu. I odjednom smo kao u bioskopu i taj iz obezbeđenja me vuče za ruku... Anu i Davida sam sanjala pre tih čamaca. Sedimo na nekom prozoru. David i Ana mi pričaju nešto o Aleksandri, a ovde zemlja guta sve i mi treba da bežimo odavde. Takva neka nebuloza - pričala je sa čuđenjem Ljuba repreru koji ju je pomno slušao.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SRAMOTA ME JE SVEGA ŠTO SAM PRIREDIO ŽENI: Nakon što je Dragana izjavila da je Ša inicijator njihove priče, REPER NE MOŽE DA DOĐE SEBI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'