AKTUELNO

Marija je upozoravala da to ne radi, ali je Miljana nije poslušala.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić dobila je pitanje da li može da prevaspita Doroteuu Jovanović i Maju Marinković. Posle izjave kako je njihovo vaspitanje na zavidnom nivou, Marija se osvrnula na ponašanje svoje ćerke Miljane Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je Miljana radila gore stvari. Za Miljanu još jedan minus je taj što joj je tu majka. Po mom mišljenju je Miljana više pogrešila nego one. Nisam ja učiteljica. Ja mislim da napolju niko nije pred majkom i ocem vodio ljubav. To je Miljana radila ovde gde sam ja i pred ocem i sestrama koji je gledaju preko TV ekrana - rekla je Marija.

PROČITAJTE: LJUBA NE MOŽE DA SE OPORAVI KOŠMARA KOJI JE SANJALA: Odmah ispričala Ša da su joj u san došli Ana i David! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to majka pričala da ne radim. Ja smatram da je to normalno. Ja sam željna s*ksa i da se ljubim, grlim sa nekim i vodim ljubav. To mi je normalno. Mi nismo vodili ljubav pred njom, nego ispod pokrivača. To svi rade. Bio je s*ks, vodili smo ljubav, svaki normalan čovek to radi. Lazar ne svrš*va, tako da nemam problem - rekla je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'