AKTUELNO

Pale teške reči.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Zbog čega i pored deset opomena namerno radiš nešto što me nervira, zašto to radiš? One prostorije tamo su za Željka i Klaru, ne za Lazara - glasilo je pitanje za Miljanu Kulić koje je postavila njena majka Marija.

Ja nikoga nisam probudila. To nije tačno da vas je on budio. Sram da te bude. Pretiš mi da ćeš da me prijaviš da mi oduzmu dete. Svaki dan mi pretiš da raskinem sa njim. Neću da više budem dobra, dosta sam ja gutala. Ceo svet mi se smeje kako mi se ti obraća. Još kad si pričala sa mnom u govornici tamo. Ti možeš samo da izmišljaš da sam ja neadekvatna majka, to okači mačku o rep. Mojim životom više nećete da upravljate ni ti, ni Siniša. Mene pravite psihijatrijskog slučaja već dve decenije. Stvarate me imbecilom. Tijana i Ana te ne slušaju - rekla je Miljana, a Marija je dočekala vrlo iznervirano:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Koliko si vremena sa njim, a sa Željkom? Sram da te bude, on ti je bitniji od mene koja sam te odgajala 25 godina. Sve sam trpela. Tvoje bežanje iz kuće u Brestač, Suboticu i Novi Sad. Đubre jedno pokvareno - govorila je ona u suzama, pa nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Neka se jave svi pevači da kažu šta si im sve radila. Naravno da ću da te zatvorim kad si mogla celu sobu da opremiš od para koje si dala za kartice kako bi glasala za one pevače. Bolja bi bila da si u domu odrasla - govorila je Marija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'