AKTUELNO

Niko nije očekivao da će biti ovako otvorena za razgovor.

Stanija Dobrojević je na samom početku najgledanijeg rijalitija uplovila u ljubavnu vezu sa Vladimirom Tomovićem, a njihovi putevi su se razišli kada su se oboje našli napolju.

Međutim, ona je odlučila da se ponovo vrati u najgledaniji rijaliti, a u studiju je otkrila i kako su se ponovo našli i nastavili da uživaju u ljubavi.

Foto: TvPink Printscreen

Ulazim kao Crnogorska snajka. Naša podrška mi je najbitnija. Imamo veliku podršku ljudi, vole moje stavove i kako reagujem u mnogim situacijama. Oni koji su za ljubav su najaktivniji. Mislila sam da će to prestati posle mesec dana. Mislila sam da će sve da utihne, svaka im čast - rekla je Stanija.

Stanije je bila emotivna dok je pričala o svom dečku, a ove reči će ga zasigurno dirnuti.

Foto: TvPink Printscreen

Po izlasku dobila sam razne informacije. Videla sam i klipove koji su pokazivali da ništa nije onako kako mi je Vladimir predstavljao. Ja sam burno odreagovala, posle smo razgovarali. Kad onako udariš nekog, ti si gubitnik u rijalitiju. On je previše srčan i iskren u svojim stavovima. Ja ne mogu da kažem da sam zaljubljena, ja sam tog dečka zavolela. Mene su kod njega kupile druge stvari kao što su reč, obraz, stavovi, principi - istakla je ona.

Novinari su imali želju da saznaju pod kojim uslovima bi pristala na zajednički život sa Vladimirom u Crnoj Gori, a onda je oduševila širi auditorijum kad je ispričala na koji način ju je iznenadio.

Foto: TvPink Printscreen

Kada bi pristao na kompromise, da i on ide u Ameriku, da. Ali, da se baš odreknem svog života i da sve bude po njegovom, nije u redu. Savetovao me, rekao mi je samo pamet u glavu. Imali smo slikanje u jednom hotelu, a on je na tu adresu poslao cveće sa natpisom: Pamet u glavu - ispričala je Stanija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'