AKTUELNO

Zadrugaru nimalo nije bilo svejedno zbog ovoga.

Stanija Dobrojević privukla je veliku pažnju javnosti svojim povratkom u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, a bila je raspoložena da razgovara sa svima koji su imali želju da je upitaju šta se dešavalo i zašto je bila odsutna.

Dobrojevićeva se odmah osvrnula na postupke pojedinih ukućana, pa je u razgovoru sa Markom Markovićem pokušala da sazna kako je on doživeo što se Ana Korać poljubila sa Davidom Dragojević samo nekoliko dana posle njihovog raskida.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je bilo fascinantno kakav preokret, David i Ana! On se smuvao sa njom čim je Aleksandra otišla, a ova je kao bila sa tobom u vezi - počela je Stanija.
Bilo je sve super, bili smo stalno zajedno. I onda ona dolazi 31. decembra. Ja vidim da je smorena, učinio sam sve da je oraspoložim, stalno sam joj prilazio. Ona mi sklanja ruke i to sam razumeo. I onda mi kaže da sam kao bio na testu. Ma, daj. Meni je Mina govorila da će ona mene ostaviti. Došlo je vreme kad se desilo to sa Aleksandrom i Minom, posle toga se sve ovo desilo. Iskreno da ti kažem, nije mi svejedno bilo nimalo, stvarno sam ušao srcem. Ja sam sa Minom više vremena provodio - odgovorio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

O čemu su još razgovarali, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'