AKTUELNO

Sve su isplanirali.

Nakon burne emisije ,,Pitanja novinara", gde su se Lazar Čolić Zola i Marija Kulić sukobili, te su jedno drugo nazvali raznoraznim pogrdnim imenima, Miljana Kulić i njen dečko doneli su važnu odluku.

Odnos između Zole i Marije definitivno nije u najboljim odnosima, što veoma smeta Miljani, pa je tokom emisije izjavila da bi izabrala pre Lazara i ljubav, nego svoju majku, što je izazvalo bes kod Kulićke. Povređena time, Marija je osula paljbu na Lazara. Posle emisije, Miljana i Zola odlučili su da idu do kraja rijalitija, zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

Vidiš šta kaže, ona neće uopšte napolju da ti budeš pored mene. Za tebe ne može ništa da mi kaže i to je to. Ja ne znam kako tvoja majka gleda posle svega ovoga na to, šta ako tebi majka napuni glavu - bila je skeptična Miljana.
Zbog ove rečenice što je rekla pred svima, neće je oprati ništa. Kad budeš dobila pitanja vezano za mene, samo kažeš da nećeš da komentarišeš - odbrusio je Lazar.

Nakon što su se dogovorili da više ne obraćaju pažnju na Mariju i to šta ona priča, njih dvoje su napravili taktiku kako da idu do kraja zajedno. Miljana i Zola nastavili su da leže i razmenjuju nežnosti na krevetu.

To smo se dogovorili i ostajemo ovde do kraja u rijalitiju - završila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAMO ZA ŽENSKE OČI! Zadrugari svakodnevno treniraju, a od njihovog izgleda STAĆE VAM DAH! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'