AKTUELNO

O svima mora da iznese svoje mišljenje!

Učesnica Stanija Dobrojević privukla je veliku pažnju javnosti nakon povratka u najgledaniji rijaliti. Ona je u toku prethodne noći stigla na vrata Bele kuće, a pojedinim zadrugarima nimalo nije bilo svejedno kad su je ugledali u punom sjaju spremnu da nastavi svoju borbu.

Ona je zbog zdravstvenog problema morala hitno da otputuje u Ameriku, ali ni to je nije sprečilo da redovno prati dešavanja koja intrigiraju ceo region.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je zbog toga poslao pismo u kojem je najavio da će ona reći šta misli o svima, a među prvima je prokomentarisala Davida Dragojevića i Anu Korać.

Trebao si da skupiš mu*a i da kažeš njoj sve u lice. Neko tebe čeka da imate brak i decu. Znam da si me gotivio, ali ne znam da li je to bilo zbog Aleksandre. Što se tiče Ane, znam da je najbolja drugarica osobi sa kojom ja ne pričam, to je Soraja, ali simpatična je i nemam ništa protiv nje - rekla je Stanija.
Ja sam uvenuo, ona je mene ispunila. Ja prvo nisam hteo, ali ja ne mogu da iskontrolišem svoje emocije. I drago mi je zbog toga, nemaš pojma kako se osećam - rekao je David i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Šta ja da radim? Ja sam štitio samo devojku do samog kraja. Ja sam takav stav prema tebi imao zbog nje. Ja sam morao da je branim. Ja sam takav. Ne znam šta da ti kažem povodom toga, ako neko ne kapira neke stvari, ne znam... - rekao je Dragojević.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Stanija Dobrojević

'