AKTUELNO

Morala je još ovo da kaže za kraj.

Nakon što je proglašeno da je dobila najmanji procenat glasova, Višnja Petrović uputila se ka studiju u Šimanovcima, gde ju je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević.

Prvo se pohvalila da je dobila mnogo poklona od svojih cimera, a potom je objasnila zbog čega se nije više potrudila oko igre u duel sa drugom nominovanom takmičarkom, sudijom Snežanom Ilić.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam odustala, već zašto bih se ja igrala, ako je glas naroda takav - izjavila je Višnja.

Višnja je potom otkrila da li između Alekse Savića i nje postoji nešto više od prijateljskih emocija, budući da su ih mnogi gledaoci spajali.

Meni je žao što gledaoci tako vide, ako je to tako. Ja se ceo život družim više sa muškarcima, da su emocije u pitanju, ja bih to priznala, ne bih imala problem. Savo i Aleksa jesu različiti, ali smo nas troje u Beloj kući bili jedno. Razumeli smo se pogledima, nismo se mešali u teme kojima nismo dorasli - objasnila je Petrovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je prokomentarisala i svoje celokupno učešće, te je priznala da je bila loša glumica u Beloj kući.

Kako su se neki takmičari ogrešili o mene, ja to nisam htela da uradim. Mnogo foliranata ima, a ja sam loša glumica - izjavila je Višnja.

Kada su prešle preko svih tema, dok su gledale retrosprektivu Višnjinog učešća u "Zadruzi 2", Petrovićeva je uzela papir i olovku i imenovala novog gazdu za nedelju ispred nas. Za sam kraj razgovora, bivša zadrugarka je priznala ko ju je najviše razočarao.

Nisam očekivala takve reackije Mikija i Matore i volela bih kad bi mi se ona izvinila - bila je kratko bivša zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: STANIJA SUROVO OPLELA PO CIMERIMA u Beloj kući, pa priznala šta misli o Luni: Pitala sam se ima li joj pomoći! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'