AKTUELNO

Nakon što je Stanija unela informaciju da je Aleksandra kod njegove majke, David priznao da je imao odnosa sa Koraćevom!

Nakon što je Stanija Dobrojević unela informaciju da Aleksandra Subotić i dalje boravi kod majke Davida Dragojevića, Biljane Dragojević, nastala je totalna pometnja u "Zadruzi 2".

Tokom večeri Ana Korać, sadašnja Davidova devojka, i on večerali su i pričali o situaciji koja ih je zadesila.

Foto: TvPink Printscreen

David je otvoreno priznao koliko mu smeta što pojedinci, gde ubraja i svoju bivšu Aleksandru, njegovu vezu sa Koraćevom smatraju marketinškim trikom, pa je priznao da je imao s*ks sa Anom. Jelena Krunić prišla im je, pa ih je upitala o čemu razgovaraju, a oni su sa njom podelili da pričaju o informaciji koju je Dobrojevićeva iznela za vreme sastanka.

Znaš kad neko umisli da je to igra - započela je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VIŠNJA OTKRILA KO JE NAJVEĆE RAZOČARANJE U 'ZADRUZI', a onda priznala kakve emocije gaji prema Aleksi! (VIDEO)

Halo, da li je nekome s*ks sa tobom igra? Ne razdvajamo se, volim te, imam odnose sa tobom. Kapiraš? Ko to može da gleda kao igru? Ne znam gde bijem više, od početka rijalitija ja ispravljam krive Drine - odbrusio je David.
Ja to razumem, ali ona to ne razumem. Ja to kontam, ali ima neko ko to ne može da razume - odgovorila je Koraćeva, misleći na Aleksandru.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'