AKTUELNO

Više ne može da izdrži neizvesnost!

Nakon što su završili večeru, David Dragojević i Ana Korać izašli su da prošetaju velelepnim imanjem u Šimanovcima.

Tokom večere David je otvoreno priznao da je imao s*ksualne odnose sa Koraćevom, nakon što je njegova, sad već bivša devojka, Aleksandra Subotić izbačena iz Bele kuće zbog kršenja osnovnih pravila života u "Zadruzi".

Dok su šetali, nastavili su da komentarišu informaciju koju je unela Stanija Dobrojević, da se Aleksandra i dalje nalazi kod Davidove majke Biljane Dragojević u kući.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš zašto to radi? Zato što ste vi igrali tako, zato što je sve to vaše bilo fejk - izjavila je Ana, misleći na vezu Davida i Aleksandre.
Ona je htela da ove informacije uđu ovde, kako bi to uticalo psihički na mene, oni ne kapiraju da ne mogu više da me j*bu. Mene boli k*rac ako ne vide to da te volim. Ne znam i šta mama sada radi, na kapiram je uopšte zašto ovo radi. Aleksandra to radi namerno, da bi se ti i ja posvađali, samo ne razumem to, jer nisam zaslužio. Ako neću da budem sa njom, ne mogu da budem na silu. To je odvratno, samo neka me ostave na miru - izjavio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su se šetali, Dragojević je više puta pravio parodiju, glumeći da u svakoj emisiji mora da ustaje i ponavlja iznova i iznova da više nije sa Subotićevom, pa je dodao koliko ga to zamara. Zatim su zastali na trenutak, jer je Ana jasno stavila do znanja Davidu kako mora da se obrati njegovoj bivšoj verenici Aleksandri.

Moraš da kažeš, jer ona ne veruje u to. Kažeš lepo, ,,Draga moja Aleksandra, ja više nisam sa tobom“ – uzviknula je Ana kroz osmeh.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: David van sebe nakon vesti da Aleksandra još živi kod njegove majke: Meni su ovde vezane ruke! (VIDEO)

Ali ona to zna vrlo dobro, ali samo hoće da nas d*ka - završio je David.

Potom je David tražio poziv sa majkom od Drveta mudrosti, jer su i Ana i on zbunjeni novonastalom situacijom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'