AKTUELNO

Ova informacija ju je šokirala.

Jedna od omiljenih emisija milionskog auditorijuma koji prati sva dešavanja u "Zadruzi 2", "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" emituje se i ove večeri na televiziji Pink.

Milan je želeo da čuje od Lune Đogani i Marka Miljkovića kako je proteklo njihovo pomirenje i da li je bolegrka sada poslušala savete svog dečka.

Foto: Rijaliti Zadruga

Trudim se da me ne dotiču komentari za stolom i van stola. Trudim se da se fokusiram na mene i njega. Sada nam je lepše, jer sam shvatila tek kad sam se razdvojila od njega koliko mi znači. Tad sam shvatila da sam se vezala za njega. On je jedina osoba koja mene može da smiri ovde. Uhvati me panika, on me samo uhvati za ruku, izvuče me napolje i ja se totalno vratim u normalu. Sad sam mnogo mirnija, brojim do deset - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja brojim do sto, drago mi je što smo se pomirili. Gledam da se distanciramo od svega ovoga, ne treba da se prima na neke bedne komentare, na rovce. Mislim da utičem na nju, to radim za njeno dobro i za naše dobre - naveo je Marko.

Voditelj je zatim podigao i Lazara Jeremića, te je želeo od njega da čuje zašto je, odmah nakon što su Đoganijeva i Miljković raskinuli, izjavljivao ljubav mladoj blogerki.

To je bilo prijateljski. Nisam mogao da izdržim da joj ne kažem šta mislim. Pričao sam da mi se generalno sviđa kao osoba - pravdao se Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar je pre dvadesetak dana sedeo ovde pored Davida i stalno se šalio na foru da kažem Luni da mu se sviđa. Odavno je on govorio da je Luna tip devojke sa kojom bi mogao da bude, zato što je ona osetljiva. On nije mislio da se meša u njihovu vezu, već je rekao nama da bi mi došli do nje, da bi dobio neku reakciju od nje - otkrila je sve detalje Mina Vrbaški.
Nisam ja zaljubljen u Lunu kao Lunu, već volim takav tip devojaka. Ona je osoba puna emocija. Ja sam bio kod Drveta i hteo sam da napravim nešto za Lunu i Marka. Ja nju poštujem kao osobu, ona je sva za vezu - naveo je Jeremić.

Foto: TvPink Printscreen

Mene ne zanima niko ovde sem mog Miška, vi to znate. Mene ove priče ne zanimaju. Hoću da zamolim Drvo da pozove mene i Miška da mu nešto kažemo - dobacila je Luna.

Milan je zatim naveo da se Lazaru od danas sviđa Maja Marinković, pa su njih dvoje ustali da prokomentarišu tu situaciju.

Laki voli tako da zakuva. Znam da mu se dopadam. Ne ljutim se ja, ima pravo da mu se dopadne bilo ko, sa moje strane nema simpatija, nastavićemo da se družimo - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEDOSTAJE IM BIVŠA ZADRUGARKA! Sanja i Matora prizivale cimerku da se vrati u rijaliti! (VIDEO)

Nema simpatija ni sa moje ni sa njene strane - naveo je Jeremić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'