AKTUELNO

Zadrugarke zaratile na krv i nož.

U toku večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" nastala je žestoka svađa između Marije Kulić i Dorotee Jovanović.

Foto: Rijaliti Zadruga

Naime, Milan je pitao Doroteu da li je istina da je rekla kako je Marija Kulić namerno organizovala slikanje da bi oprala svoju ćerku, što je Jovanovićeva potvrdila.

Da rekla sam. Gospođa Marija Kulić je od samog starta komentarisala mnoge devojke. Pljuvala je sve ono što je Miljana i sama uradila, pred milionima ljudi. Hiperbolizovala je svaku našu grešku. Onda je želela da ispadne pravedna žena pa je počela da kanali svoju ćerku, da bi mogla da pljuje opet druge devojke. Pitala je ona i mene da li želim da se slikam gola, ja sam rekla da mogu da se slikam samo obučena. Nisam ispala pametna samo sam donela odluku - rekla je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

To je bila Miljanina ideja. Dorotea ima problem jer njena majka, da je ovde u rijalitiju, ne bi bila objektivna kao ja, makar prema svojoj ćerki - navela je Marija.
Ona nije ukanaljena ispod betona, ona je ribetina, ne možete da se uporedite sa njom. Ne znam ko je vas tako vaspitao pa ste tako zaostali, srednji vek - zaključila je Jovanovićeva.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: SAMO DA MI MAMA KAŽE DA JE SVE OK! Ana i David otvorili dušu jedno drugom, pa priznali šta ih najviše brine! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Dorotea Jovanović

#Marija Kulić

'