AKTUELNO

Zabrinuta je za mentalno stanje svoje ćerke.

Stanija Dobrojević je juče napravila pravu pometnju u Beloj kući kada je otkrila da Aleksandra Subotić još živi u porodičnoj kući svog bivšeg dečka Davida Dragojevića iako on uživa u vezi sa Anom Korać.

Dok je Aleksandrin otac Karađorđe Subotić tu informaciju primio sa nevericom, njena majka Ljuba Pantović je odmah poverovala da njena ćerka ima problem da prihvati realnost i raskid između nje i Davida. Ljuba je o svemu razgovarala sa Stanijom, a tom prilikom je otkrila sve o Aleksandrinim problemima.

Foto: TvPink Printscreen

Svi komentarišu da ona igra rijaliti napolju i  da namerno radi te stvari, da smišlja kako da potrese ovo dvoje. Ona nije zlobna, ona je u ozbiljnom psihičkom problemu. Njoj treba ozbiljan lekar. Ona ima gubitak komunikacije sa realnošću, ne živi na ovom svetu. Počela je da gubi sebe - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je za neke stvari okej. Bila je neodgovorna majka zbog svojih godina, nije se smirivala. Međutim, kada je krenula njena i Davidova priča... Ona ima problem jer je rasla bez oca. Vidi greške, ali neće da ih prizna, kontraš je. To je sve okej dok ne mora da razmišlja o kiriji. Posvađala se sa ženom koja joj je čuvala dete i sa drugaricama, zato što je povredila sve koji su joj želeli dobro - dodala je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: TA JE SAMO TRAŽILA KADAR: Miki siguran da je OTKRIO pravo lice Višnje Petrović! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'