AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Zadrugarka Miljana Kulić bila je nikad izazovnija na žurki koju spremno dočekuje svakog utorka, a ovoga puta bila je raspoložena da razgovara i sa ukućanima sa kojima je trebalo da bude na distanci zbog svog verenika Lazara Čolića Zole.

Naime, ona je igrala sa svojom bivšom simpatijom Markom Miljkovićem, što je Zolu izbacilo iz takta, pa ju je žestoko napao. On je bio ljut zbog toga što je prešla preko svih uvreda koje joj je uputio, pa mu posle svega prišla i poljubila ga.

Ti ljubiš nekog sa kim nisi dobra! - počeo je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mogu da budem dobra sa kim ja hoću i kad hoću! A ti, nemoj da se dereš, ja nisam psihički dobro! Nemoj da me guraš, je l' ti jasno!? Hoćeš sad sa di-džejem da se ljubim? Dođi da vidiš! Ja sam sa njim bila dobra devet meseci! I nisam dobra sa njim zbog tebe! - vikala je Miljana.
Ja sam ti rekao da ne komuniciraš! Ispada da sam ljubomoran na Marka! - vikao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubomoran si, jer mi se sviđao! Šta si ti, video si devojku dva meseca i hoćeš dete da joj praviš? To govori o tebi - rekla je Miljana.
Ti si mene to pitala, ne ja tebe - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva je nastavila da provocira svog verenika, a ono što je izgovorila se nimalo neće svideti njenoj mami Mariji Kulić, koja je nekoliko puta istakla da ne želi da joj ćerka podari još jedno unuče, a pogotovo ne sa Zolom.

Samo si ti to hteo, ne ja i kao slučajno si sv*šio. Neka mi uvedu pravog momka, sa tobom sam htela dete, više neću  - rekla je Miljana.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'