AKTUELNO

Suzana više ne može da podnese trenutnu situaciju.

Dok su svi zadrugari uživali u noći nezaboravnog provoda, na žurki koju je organizovao Veliki šef, Suzana Perović i Miki Đuričić provodili su vreme u rehabu i pričali o njihovom međusobnom odnosu koji nije na zavidnom nivou.

Međutim, njih dvoje su se žestoko posvađali, a sve zbog sukoba mišljenja i Suzanine brige o mišljenju njenih najbližih, a pretpostavlja se i njenog supruga koji je čeka u spoljnom svetu.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Đuričić često kritikuje kada smatra da greši u svojim postupcima, Perovićka više ne može da sluša pridike na njen račun.

Ti od mene praviš go*no! Mnogo voliš da potcenjuješ! Rekao si u prvoj rečenici: "Reći ću ti kad izađemo napolje šta je." Šta znači to?! Da li ja moram da imam tvoj sistem vrednosti da bi mi mogli da funkcionišemo? Kome je teško? - rekla je Suzana.
Nemoj da okrećeš stvari! Ti opet pričaš samo o sebi, prekini da misliš na sebe! Samo da ti ne budeš povređena! Ne može čovek kome je teško da razmišlja o nekim stvarima - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da ispadam idiot koji tebe nervira ovde! Vređaj me još malo, slobodno! - bila je besna Suzana.
Samo se paziš da se ti ne ugroziš! Kako možeš da me pitaš da ja u ovom trenutku sad razmišljam o tebi?! - pitao je Miki.

Kako je izgledala ova žestoka rasprava i na čemu joj je još Miki zamerio, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'