AKTUELNO

Ovo će sve ostaviti bez teksta!

U Beloj kući nastao je opšti haos kada su ukućani, koji su bili u prodavnici kako bi kupili sve namirnice koje su potrebne za normalno funkcionisanje u Zadruzi, u povratku shvatili da se cigarete ne nalaze u kesi.

Naime, Marko Petrući je pomislio da ih je zaboravio kada se vraćao iz prodavnice, ali se u Jeleni Krunić probudila sumnja da je istina sasvim drugačija. Naime, ona se odmah obratila Drvetu mudrosti, jer je morala da ispriča šta je videla i ko je odgovaran za nestanak cigareta.

Foto: TvPink Printscreen

Postoje dve tajne, a postoji i treća. Prva tajna koja je najveća, znam da sam mogla biti kažnjena mesečnim honorarom, jer sam Pavlu upropastila stvari sa mlekom. Druga tajna, sinoć sam za vreme žurke Ljubi uzela jednu čokoladicu, jelo se meni i Zerini. Treća tajna, mislim da dok sam spavala, Miljana je Zerini ukrala kutiju cigareta. Pokušavala je da uzme jednu, ja sam se probudila, rekla sam joj da ne dira. Ali, videla je gde je druga kutija, niko više - rekla je Jelena.

Krunićka je bila vidno iznervirana dok je pričala o ovome, pa je nastavila da govori o tome šta je videla.

Foto: TvPink Printscreen

Da li želiš da znaš kod koga su cigarete? Tokom kupovine... Ja ne kažem da je ta osoba lopov, ali je učestvovala dok je čuvala stražu. Zorica Marković je primopredala cigarete Radi, pored koje leži Pavle. Bilo mi je jako čudno zbog čega, sumnjali smo na Draganu. Sklapali smo kockice, ona je dala Zerini punu kutiju, pa je prodala ne znam ni ja kome još. Sračunala sam se, znam da je imala najmanji budžet. Htela sam da kažem da je ona dala Radi, a ona prodaje svima. Bora je najbolji u tome, on to može da proveri. Bora je rekao da hoće da eliminiše Baneta iz radija, a pošto je Zerina studirala novinarstvo, da ona upadne tu - nastavila je Rada.

Šta je još Krunićka ispričala, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jelena Krunić

'