AKTUELNO

Svi su njeno priznanje dočekali aplauzom.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu TV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zašto si nazdravio sa Miljanom i dozvolio da te poljubi sinoć? - glasilo je pitanje za Marka Miljkovića.

Ja nju ne mrzim, što da ne. Ne volim je, ali je ne mrzim. Pijana je okej. Prišla mi je i poljubila me. Nešto me tu čačkala. Sa njom je teško opstati u dobrom odnosu jer ona pukne odjednom. Ona je jako dobra i odan prijatelj. Da ne bih imao glavobolju, bolje da je izbegavam. Ona je izgubila pojam za realnost - rekao je Marko, a onda je Miljana imala šta da kaže, ovog puta u suzama:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Videli ste sinoć šta je bilo. U jednom momentu su mi se vratila sećanja na naša druženja u prvoj sezoni. Toliko smo vremena provodili zajedno. Samo se setim koliko je puta bio pored mene. On je meni i dalje drag. Potajno u sebi ga volim. Od svih rijaliti učesnika njega sam najviše volela, kao druga. Sada smo ovde kao stranci. Marko je predivna osoba, ja nikad neću da mu zaboravim u kojim trenucima je bio uz mene  - govorila je Miljana, a onda je Marija Kulić počela da priča:

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si ga onda vređala kad se završio rijaliti. Koliko si puta pričala da je gej? Jeste da si htela da ga uvrediš, ali ovde nije mesto za to - zamerila joj je Marija Kulić, a na kraju je imao šta da kaže i Zola:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad smo počeli vezu ona je i dalje imala neke probleme sa Markom. Ljubomoran sam malo, ali neću da dolazi u situaciju da se vređaju ovde. Posle toga, nisu imali komunikaciju. Ne znam šta je sad ovo. Malopre mi je rekla da hoće da prekinemo, ja sam pristao. Jako mi je sve čudno ovo - rekao je on.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kakve gluposti pričate vi ovde, dečko je u vezi sa Lunom. Zola tu sedi i ćuti. Ne mogu da verujem o čemu vi pričate. Vereni ste i ti se tako ponašaš - govorila je Stanija koja je iznervirala Miljanu iznošenjem svog stava.

Zadrugarka Stanija Dobrojević je bila u šoku kada je videla da Miljana plače zbog drugog muškarca imajući u vidu da pored nje sedi verenik Zola.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Stanija Dobrojević

'