AKTUELNO

Došlo je do nepredviđenog haosa.

Pitanje koje je jedan od gledalaca postavio Marku Miljkoviću je poteglo mnoge teme. Komentarisanje Miljane i Marije Kulić, zajedno sa Stanijom Dobrojević je dovelo do toga da se na kraju spomene i bivši dečko Lune Đogani, Sloba Radanović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je otkrila da se Miljana oduvek mota oko njenih momka, pa je spomenula prvu sezonu Zadruge u kojoj je bila u vezi sa popularnim pevačem Slobom. Đoganijeva je iznela da Miljana i dalje ima osećanja prema Radanoviću, ali i prema Miljkoviću sa kojim je trenutno u vezi.

On neće da bude i dalje sa mnom, molim ga svaki dan. Marko, molim te budi sa mnom? Evo Miljana, držim ti palčeve, probaj ti sa njim. Prestani da se foliraš da me voliš. Bila si zaljubljena u Slobu - govorila je Luna ironično.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za razliku od tebe ja sam normalna u spoljnom svetu. Ja se ne ložim na tvog dečka. Ni na Slobu, ni na Marka. Ti si još tada znala da mi se Marko sviđa. Idealna si, sve imaš ja nemam. Je l' ti sad lakše? Ljubomorna sam ti jer si sa Markom, je l' si zadovoljna - rekla je Miljana a onda napustila Belu kuću.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'