AKTUELNO

Iznele svoje stavove jedna o drugoj.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija Dobrojević dobila je pitanje zbog čega se meša u vezu Ane Korać i Davida Dragojevića, a gledalac je istakao i kako ona govori za Zerinu Hećo da je nebitna. Zbog toga došlo je do nove svađe između Stanije i Zerine.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, ja sam jako nebitna. Sviđa mi se David i planiram da ga odvedem kući - ironično je izjavila Stanija i dodala:
Da se ubacujem Davidu i Ani, stvarno ne razumem. Što se Zerine tiče, čula je ona. Imala je priču sa Banetom, ona ga je ostavila. Zato što nije mogao da prihvati to, ispao je psihopata. Njegovi postupci su katastrofa. Zerina, iskoristila si Baneta. Nebitna si - pričala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je ona još mnogo. Jako mi je žao što ti Stanija, kao jedna žena, pričaš to što pričaš i tako razmišljaš. Vratiću se na tvoju svađu sa Vladimirom kada je on tebe uhvatio samo za ruke i napravila si scenu. To što si ti rekla sada, za mene je jadno. Ne mogu da verujem da ti to govoriš. Smatrala sam te glumicom i folirantom, u smislu da voliš veze, ali da nisi to što sada pokazuješ da jesi. Ti si za mene jedna obična jadnica, bednica i žena koja se igra rijalitija. Sada si pokazala da si jedna nula - govorila je Zerina Staniji.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: Brendon podsetio Lunu na PROBLEME koje je imala sa Slobom, a kada joj je spomenuo Marka odmah je nabacila osmeh! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'