AKTUELNO

Marko uputio teške reči Maji nakon njenog odgovora.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je tokom žurke poljubila Marka Miljkovića, bilo je pitanje koje je noćas dobila Maja Marinković. Marko je trenutno u vezi sa Lunom Đogani, koja je nakon izlaganja svoje cimerke, izjavila kako nema ništa protiv.

Šta je problem? Nismo mi smrtni neprijatelji. Poljubim i Doroteu i Rebeku i Petrućija... Mi smo bili zajedno, šta je problem? Ja njega poštujem. Da, jesam, poljubila sam ga u prolazu! Bivši mi je dečko - rekla je Maja sa osmehom na licu.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: NE MOGU I TEBI DA BUDEM MAJKA! Miljana PONOVO RASKINULA sa Zolom, on prebledeo kada je čuo razlog za to! (VIDEO)

Stanija kaže da nam je Maja napravila problem, nije! Nemoj da se brinete, problema nema! Sve je super, a vi ga ljubite do sutra - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Svoj stav izneo je i Marko Miljković kom se nije dopalo ono što je Maja pričala, zbog čega je svoje izlaganje započeo teškim rečima koje je uputio Maji.

Izvini Majo, ali ja ti nisam bivši dečko. Mi smo samo bili u kres-j*bačini. Kakva crna veza? Četiri dana! - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Luna Đogani

'